Product badge
 

Moller’s Omega-3 Cardio, 60caps

Τιμή καταλόγου: 17.60
Original price was: 17.60€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.32€.

Το Möller’s Forte  είναι μια συμπυκνωμένη πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και της βιταμίνης D3

Διαθέσιμο

Author : Όλγα Λυδάκη
 

Περιγραφή

Mollers

Omega-3 Cardio

Το Möller’s Cardio σε κάψουλες είναι συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα σε EPA και DHA (240mg και 320mg αντίστοιχα). Αποτελεί πλούσια πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων. Το Möller’s Cardio είναι μια συμπυκνωμένη πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.
Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα EPA και DHA υποστηρίζουν τη σωστή λειτουργία της καρδιάς (Με ημερήσια πρόσληψη 250 mg ΕΡΑ και DHA) και το DHA συμβάλλει στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου και της όρασης (Με ημερήσια πρόσληψη 250 mg DHA).

Οι υψηλές ποσότητες EPA και DHA που περιέχονται στο Cardio είναι αποτελεσματικότερες για την υποστήριξη της εύρυθμης λειτουργίας της καρδιάς, σύμφωνα με πολλές κλινικές μελέτες.

ΧΡΗΣΗ

2-4 κάψουλες την ημέρα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας.

Το προϊόν προορίζεται για παιδιά από 12 ετών και άνω και για ενήλικες που προτιμούν αυτόν τον εύχρηστο τρόπο λήψης των ωμέγα-3.
Συνιστάται για τη συμπλήρωση της διατροφής με ωμέγα-3 (DHA και EPA).

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία χωρίς τη συμβουλή γιατρού. Τα συμπληρώματα διατροφής δε θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σαν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής.

Πληροφορίες

Εταιρεία

Περιεχόμενο σε τεμάχια

Μορφή

Πιστοποίηση

Κατάλληλο για

, ,

Μυοσκελετικό Σύστημα

Μέλος Ομάδας Βιταμίνης

Πηγές Λιπαρών Οξέων

Γενική Ενίσχυση

, ,

Καρδιαγγειακό Σύστημα

Νιώσε τη Φροντίδα

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

mollers forte μαλακές κάψουλες

Olga's Tips

Για την ιστορία…

Ο Νορβηγός φαρμακοποιός Peter Möller αποφάσισε να εφαρμόσει για πρώτη φορά την ιδέα της ευρείας χρήσης του μουρουνέλαιου για λόγους υγείας. Παρατήρησε ότι οι άνθρωποι που ζούσαν κατά μήκος των ακτών της Νορβηγίας και κατανάλωναν – λόγω πενίας – μουρουνέλαιο αρρώσταιναν σπανιότερα. Το πρόβλημα, όμως ήταν ότι λόγω της φοβερής του γεύσης η κατανάλωση μουρουνελαίου δεν μπορούσε παρά να είναι περιορισμένη. Έτσι μελέτησε την παλιά μέθοδο και διαπίστωσε ότι το πρόβλημα δεν βρισκόταν στο ίδιο το λάδι, αλλά στη διαδικασία εξαγωγής του.

Πράγματι, οι ναυτικοί, λόγω άγνοιας και έλλειψης μέσων, άφηναν το συκώτι της μουρούνας να ζυμώνεται επί μήνες – αναπόφευκτα όμως και να οξειδώνεται και να σαπίζει εν μέρει – οπότε το λάδι έρρεε σιγά σιγά και συλλεγόταν.

Το 1854, ο Peter Möller ίδρυσε στα νησιά Lofoten της Νορβηγίας το πρώτο εργοστάσιο με πατενταρισμένη διαδικασία παραγωγής του μουρουνέλαιου. Εισήγαγε, μεταξύ άλλων, τη μέθοδο χρήσης ατμού η οποία απέτρεπε την οξείδωση και τη σήψη και εξασφάλιζε τη διατήρηση των πολύτιμων θρεπτικών συστατικών του μουρουνέλαιου. Η μέθοδος που αναπτύχθηκε τότε παραμένει σχεδόν αμετάβλητη μέχρι σήμερα και είναι γνωστή σαν «μέθοδος Möller

 

olga's tips avatar δείτε εδώ τα tips μουpricelesspharmacy.gr

Μπορεί να σας αρέσουν: