30 %
OFF
Save 10,56€
 

Remescar Instant Wrinkle Corrector 8 ml

24,64

Η κρέμα Remescar Instant Wrinkle Corrector έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διορθώνει τις μικρές ρυτίδες που σχηματίζονται στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, ανάμεσα στα φρύδια, στο μέτωπο ή γύρω από το στόμα και τη μύτη. Η εφαρμογή διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα.

Διαθέσιμο ❯ Παράδοση σε 1-3 ημέρες

 

Περιγραφή

  • Κρέμα filler κατά των ρυτίδων 
  • Για την περιοχή γύρω από τα μάτια, τα φρύδια, τα χείλη, τη μύτη
  • Άμεσο οπτικό αποτέλεσμα “γεμίσματος” ρυτίδων
  • Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος

Η κρέμα Remescar Instant Wrinkle Corrector έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διορθώνει τις μικρές ρυτίδες που σχηματίζονται στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, ανάμεσα στα φρύδια, στο μέτωπο ή γύρω από το στόμα και τη μύτη. Η εφαρμογή διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα.

Το δέρμα μας χάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητά του όσο μεγαλώνουμε. Οι λεπτές γραμμές σταδιακά γίνονται μόνιμες ρυτίδες. Εκτός από την φυσική γήρανση, το χαμόγελο, το μισόκλειστο βλέμμα και το συνοφρύωμα είναι παράγοντες που συμβάλλουν στη δημιουργία ρυτίδων στο πρόσωπο.

Πώς λειτουργεί η Remescar Instant Wrinkle Corrector;

Χάρη στην επαναστατική της τεχνολογία e-WRINK FLEX, η οποία βασίζεται σε ένα μοναδικό συνδυασμό από εκχυλίσματα κόκκινων φυκιών, μέταλλα αργίλου, φυτικά σάκχαρα και φυσικής προέλευσης μόρια για την προστασία της επιδερμίδας από το stress, “γεμίζει” τις ρυτίδες προσφέροντας άμεσα ένα απαλό και λείο δέρμα με νεανική όψη.

Οδηγίες Χρήσης

Χρησιμοποιήστε το προϊόν μόνο μία φορά την ημέρα. Για να εξασφαλιστεί η μέγιστη απόδοση και να αποφευχθεί η εξάρτηση στο προϊόν, συνιστάται να αφήνετε την επιδερμίδα στην περιοχή κάτω από τα μάτια να ξεκουραστεί για λίγες μέρες (4-5), μετά από την καθημερινή χρήση του προϊόντος για 4 συνεχόμενες εβδομάδες. Σε περίπτωση που γίνεται περιστασιακή χρήση του προϊόντος, δεν χρειάζεται περίοδος παύσης.

Βήμα 1: Πλύνετε το πρόσωπό σας και στεγνώστε απαλά.

Βήμα 2: Εάν χρησιμοποιείτε προϊόν ενυδάτωσης (κρέμα ημέρας ή κρέμα ματιών), θα πρέπει πάντα να περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί εντελώς από την επιδερμίδα πριν εφαρμόσετε την κρέμα Remescar Instant Wrinkle Corrector.

Βήμα 3: Πιέστε το σωληνάριο ώστε να βγει μια μικρή ποσότητα κρέμας Remescar Instant Wrinkle Corrector στην άκρη του δακτύλου σας. Επειδή η σύνθεσή της περιέχει υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών, η ιδανική ποσότητα πρέπει να έχει το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού όταν η περιοχή είναι μικρή και δύο κόκκων ρυζιού όταν η περιοχή είναι μεγαλύτερη. Μικρότερη ποσότητα προϊόντος δεν επαρκεί, ενώ μεγαλύτερη ποσότητα είναι υπερβολή, καθώς δεν θα απορροφηθεί πλήρως από το δέρμα ή ενδέχεται να προκαλέσει ευαισθησία.

Βήμα 4: Tρίψτε την κρέμα με τους 2 δείκτες μέχρι η κρέμα να γίνει διαφανής (5 έως 10 δευτερόλεπτα). Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετή κρέμα ανάμεσα στα δάχτυλα. Σε περίπτωση που δεν αισθάνεστε πλέον υγρασία στα δάχτυλα, προσθέστε πάλι μια μικρή ποσότητα στην άκρη του δαχτύλου σας. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για τη σωστή δράση της Remescar Instant Wrinkle Corrector.

Βήμα 5: Εφαρμόστε την κρέμα απαλά με το ένα δάχτυλο στις περιοχές που εμφανίζετε ρυτίδες (στην ευαίσθητη περιοχή που περιβάλλει τα μάτια, ανάμεσα στα φρύδια, στο μέτωπο ή γύρω από το στόμα και τη μύτη). Απλώστε την κρέμα ομοιόμορφα με απαλές ταμποναριστές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως από το δέρμα. Θα πρέπει να αποφεύγετε να εφαρμόζετε την κρέμα πολύ κοντά στα μάτια σας, επειδή το προϊόν απλώνει όταν θερμαίνεται ερχόμενο σε επαφή με το δέρμα.

Βήμα 6: Για θεαματικά αποτελέσματα, παραμείνετε ανέκφραστοι για 2-3 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί και να στεγνώσει το προϊόν (ο αέρας θα επιταχύνει τη διαδικασία). Αν εφαρμόσετε υπερβολική ποσότητα κρέμας, αφαιρέστε το πλεονάζον προϊόν με λίγο νερό. Πλύνετε τα χέρια σας και κλείστε το σωληνάριο μετά από τη χρήση.

 

Εάν εφαρμόσετε υπερβολική ποσότητα κρέμας μπορεί να εμφανιστούν ερεθισμοί. Εάν παρουσιαστεί ερεθισμός ή ευαισθησία στο δέρμα μετά τη χρήση της Remescar Instant Wrinkle Corrector, σταματήστε αμέσως τη χρήση της και εάν τα συμπτώματα επιμείνουν για περισσότερες από 48 ώρες, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Σε περίπτωση έντονης έκθεσης στον ήλιο συνιστάται να εφαρμόσετε τη Remescar Instant Wrinkle Corrector σε συνδυασμό με αντηλιακό προϊόν χωρίς οινόπνευμα.

Με make up, το αποτέλεσμα διαρκεί για 8-10 ώρες μέσο όρο. Χωρίς make up, το αποτέλεσμα μπορεί να κρατήσει περισσότερο.Εάν θέλετε να βάλετε make up, εφαρμόστε πρώτα τα συνηθισμένα σας προϊόντα (serum για τα μάτια, ενυδατική κρέμα κλπ.) και αφήστε λίγο χρόνο για να εισχωρήσουν αυτά τα προϊόντα στις στιβάδες της επιδερμίδας σας (1-2 λεπτά). Κατόπιν, μπορείτε να εφαρμόσετε το make up σας ως συνήθως. Μετά το make up, απλώστε μία πολύ λεπτή στρώση από την Remescar Instant Wrinkle Corrector. Τα make up που έχουν βάση τα έλαια, μπορεί να μειώσουν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Δεν συνιστάται η εφαρμογή της Remescar Instant Wrinkle Corrector σε έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.

 

Πληροφορίες

Εταιρεία

Μιλιλίτρα

Μορφή

Χαρακτηριστικά

,

Περιοχή Χρήσης

, , , ,

Κατάλληλο για

,

Ηλικία Ενηλίκων