Lamberts Florisene For Women 90 tabs

28.98

Το Florisene της Lamberts είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για γυναίκες με τριχόπτωση που οφείλεται στα χαμηλά επίπεδα σιδήρου.

Διαθέσιμο

Author : Όλγα Λυδάκη
 

Περιγραφή

Περιγραφή Προϊόντος

  • Βιταμίνες για τα μαλλία
  • Για γυνάικες
  • Με σίδηρο, βιοτίνη, C, B12, σελήνιο & λυσίνη
  • Για τριχόπτωση που οφείλεται σε έλλειψη σιδήρου
  • Χωρίς γλουτένη και λακτόζη
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans

Το Florisene της Lamberts είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για γυναίκες με τριχόπτωση που οφείλεται στα χαμηλά επίπεδα σιδήρου.

Συνήθως ο κύριος αιτιολογικός παράγοντας της χρόνιας τριχόπτωσης των γυναικών είναι τα χαμηλά επίπεδα φερριτίνης. Η φερριτίνη είναι η αποθήκη σιδήρου στον οργανισμό.  Όταν η φερριτίνη του ορού πέσει κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο, το οποίο διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο και κυμαίνεται συνήθως μεταξύ 40-70 mcg, διακόπτεται ο κύκλος της ανάπτυξης της τρίχας με αποτέλεσμα να εμφανίζεται τριχόπτωση.

Σε μερικές γυναίκες, αυτό οδηγεί σε σταδιακή απώλεια τριχών – με τελικό αποτέλεσμα την αραίωση των μαλλιών. Αντιθέτως εάν η συγκέντρωση της φερριτίνης του ορού υπερβεί ένα ,συγκεκριμένο για κάθε άτομο, επίπεδο, τότε αποκαθίσταται ο φυσιολογικός κύκλος ανάπτυξης της τρίχας. Το Florisene περιέχει:

  • Σίδηρο σε μορφή fumarate που χαρακτηρίζεται από υψηλή απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα. Ο σίδηρος και η Βιταμίνη Β12 συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και της αιμοσφαιρίνης*.
  • Βιταμίνη C η οποία αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου*.
  • Βιοτίνη και σελήνιο, τα οποία συμβάλλουν στην διατήρηση της υγείας των μαλλιών.*
  • Το απαραίτητο αμινοξύ L-lysine, το οποίο μαζί το αμινοξύ προλίνη συμβάλλουν στη σύνθεση κολλαγόνου.
*Οι παραπάνω πληροφορίες σχετικά με : Βιοτίνη, Βιταμίνη B12, Βιταμίνη C, Σελήνιο, Σίδηρος αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA), αριθμ. κανονισμού Ε.Ε. 432/2012, αριθμ. EFSA Journal 2009· 7(9):1209, 2010·8(10):1728 [Βιοτίνη], 2009· 7(9):1223 [Βιταμίνη Β12], 2009· 7(9):1226 [Βιταμίνη C], 2009· 7(9):1727 [Σελήνιο], 2009· 7(9):1215, 2010·8(10):1740 [Σίδηρος]
Δοσολογία

3 ταμπλέτες ημερησίως για τους πρώτους 6 μήνες. Στη συνέχεια, για διατήρηση, 1-2 ταμπλέτες ημερησίως ή σύμφωνα με την υπόδειξη του γιατρού. Γυναίκες που εμφανίζουν μεγάλη απώλεια αίματος κατά την διάρκεια της εμμήνου ρήσεως ή καταναλώνουν λίγο ή καθόλου κόκκινο κρέας, μπορεί να χρειαστεί να λαμβάνουν 2 ταμπλέτες ημερησίως ως δόση συντήρησης.

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1ώρα.

 

Οδηγίες Χρήσης

Το Florisene® πρέπει να λαμβάνεται μαζί με νερό μισή έως μία ώρα πριν το φαγητό ή όταν το στομάχι είναι άδειο. Είναι προτιμότερο να αποφεύγετε την κατανάλωση ροφημάτων που περιέχουν γάλα, ή τσάι και καφέ εντός μιας ώρας από την λήψη του Florisene®, γιατί τα ροφήματα αυτά επηρεάζουν την απορρόφηση των συστατικών του.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Όσο καιρό λαμβάνετε το Florisene® δεν πρέπει να λαμβάνετε άλλο συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει σίδηρο. Εάν είστε έγκυος, θηλάζουσα ή σκοπεύετε να μείνετε έγκυος, τότε θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το Florisene®.

Η χρήση του Florisene® αντενδείκνυται με ταυτόχρονη λήψη αντιβιοτικών από του στόματος. Το Florisene® δεν πρέπει να λαμβάνεται μέσα στο διάστημα 2 ωρών μετά από λήψη οποιουδήποτε φαρμάκου, συμπεριλαμβανομένου και των φαρμάκων που δίνονται για τη δυσπεψία.

Το Florisene® περιέχει σίδηρο για αυτό και ορισμένα άτομα δύναται να εμφανίσουν ήπιες γαστρεντερικές διαταραχές. Το προϊόν αυτό περιέχει σίδηρο, του οποίου αν γίνει κατάχρηση, μπορεί να είναι βλαβερό για τα μικρά παιδιά. Φυλάξτε τα σε σημείο ασφαλές από τα παιδιά.

Το Florisene® είναι ασφαλές όταν λαμβάνεται σύμφωνα με τις συνιστώμενες δοσολογίες. Σε περίπτωση υπερβολικής δόσης, αναζητήστε ιατρική βοήθεια.

Διατήρηση – Φύλαξη

Διατηρήστε το προϊόν σε ξηρό, δροσερό περιβάλλον έως 25°C (77°F), και προφυλάξτε το από το φως. Οι ακατάλληλες συνθήκες φύλαξης, όπως η παρατεταμένη έκθεση στο ηλιακό φως, η υψηλή θερμοκρασία, η υγρασία και η διατήρηση σε συνθήκες κατάψυξης ενδέχεται να προκαλέσουν αλλοίωση στο προϊόν.

Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 1 tab

Δόσεις ανά Συσκευασία: 90

Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*
Βιταμίνη C 24 mg 30
Βιταμίνη B12 3 µg 120
Σίδηρος (ως φουμαρικός σίδηρος) 20 mg 143
L-Λυσίνη 500 mg
Βιοτίνη 50 µg 100
Σελήνιο 10 µg 18

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

Ανθρακικό ασβέστιο, κυτταρίνη, επικάλυψη δισκίων (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, ακετυλιωμένα μονογλυκερίδια, χρώματα: οξείδιο σιδήρου & διοξείδιο του τιτανίου), αντισυσσωματικά μέσα (διοξείδιο του πυριτίου & στεατικό μαγνήσιο), κόμμι κυτταρίνης και στεατικό οξύ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ (MAGNIFOOD) 525mg
Horsetail Spring Shoot (fresh freeze dried) 150mg
Nettle Leaf (fresh freeze dried) 100mg
Sea Buckthorn Berry/Leaf (fresh freeze dried) 50mg
Bilberry Fruit (fresh freeze dried) 50mg
Stabilized Rice Bran 50mg
Raw Cacao Nib (ORGANIC) 25mg
Pumpkin Seed 25mg
Gotu Kola Leaf (fresh freeze dried – ORGANIC) 25mg
Burdock Root (fresh freeze dried – ORGANIC) 25mg
Watercress (fresh freeze dried – ORGANIC) 25mg
OptiMSM® (methylsulfonylmethane) 400mg
Vitamin C (as Ca, Mg ascorbate) 100mg
Pantothenic Acid (as calcium pantothenate) 20mg
Larch Tree Arabinogalactan 5.5mg
Zinc (as ascorbate) 5mg
Natural Beta Carotene / Mixed Carotenoids 2mg
Vitamin A (as palmitate prep. – 1250iu) 375μg
Biotin (as prep.)

Olga's Tips

Εξαιρετική ποιότητα από 100% φυσικά συστατικά χωρίς πρόσθετα και αποτελεσματικότητα!

Tip: Στο αγαπημένο σας χυμό ή smoothie ανοίξτε την κάψουλα και προσθέστε το περιεχόμενο της! Μπορείτε να συνδυάσετε 2 ή και περισσότερα συμπληρώματα Terranova ανάλογα τις ανάγκες σας! logo, company name