Vitabiotics Pregnacare Plus με Ωμεγα-3 Λιπαρα Οξεα 2x28Tabs

Τιμή καταλόγου: 34.50
Original price was: 34.50€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 24.50€.

Διαθέσιμο

Author : Όλγα Λυδάκη
 

Περιγραφή

Περιγραφή

Pregnacare Plus

Ακόμη μεγαλύτερη διατροφική φροντίδα για τη μητέρα και το μωρό

Η διπλή συσκευασία του Pregnacare Plus παρέχει το πρωτότυπο πλήρως περιεκτικό δισκίο πολυβιταμινών, το οποίο παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την εγκυμοσύνη, συμπεριλαμβανομένου του συνιστώμενου επιπέδου 400 mg φυλλικού οξέος και 10 mg βιταμίνης D, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, καθώς και μία επιπλέον Ωμέγα-3 κάψουλα για να παρέχει μια πλούσια πηγή εικοσιδυαεξαενοϊκού οξέος  (DHA) που συμβάλλει στην φυσιολογική ανάπτυξη του εγκεφάλου και των ματιών του εμβρύου **.

Σημαντικό: Ορισμένες φόρμουλες για την εγκυμοσύνη δεν περιλαμβάνουν τα ακριβή 10 μg βιταμίνης D που απαιτούνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, όπως συνιστά το Υπουργείο Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το Pregnacare Plus έχει αναπτυχθεί ειδικά ώστε οι μητέρες να μπορούν να διαφυλάξουν τις επιπλέον διατροφικές τους ανάγκες, χωρίς σύγχυση σχετικά με τα συμπληρώματα που πρέπει να λαμβάνουν.

Το Pregnacare Plus Παρέχει

Pregnacare πολύ-διατροφικά (πολλαπλών θρεπτικών συστατικών) δισκία με 400μg φυλλικού οξέος

Τα δισκία Pregnacare περιέχουν μια προσεκτική σύνθεση 19 θρεπτικών συστατικών που είναι σημαντικά τόσο για τη μητέρα όσο και για το μωρό. Το Pregnacare έχει αναπτυχθεί προσεκτικά από ειδικούς έτσι ώστε όλα τα συστατικά να βρίσκονται στα ασφαλή επίπεδα για την εγκυμοσύνη και να είναι μέτρια, και όχι υπερβολικά. Αυτά περιλαμβάνουν βιταμίνη Β12, και βιταμίνη D και φυλλικό οξύ στο επίπεδο που συνιστάται για την ανάπτυξη του αγέννητου μωρού. Η συμπληρωματική πρόσληψη φυλλικού οξέος αυξάνει τα επίπεδα του μητρικού φυλλικού οξέος†. Τα χαμηλά επίπεδα του μητρικού φυλλικού οξέος είναι ένας παράγοντας κινδύνου στην ανάπτυξη ελαττωματικού νευρικού σωλήνα στο αναπτυσσόμενο έμβρυο.

Κάψουλες ωμέγα-3 με 300mg DHA

Οι κάψουλες περιέχουν ιχθυέλαιο υψηλής καθαρότητας, το οποίο είναι μια πλούσια πηγή σημαντικών Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων DHA και EPA. Το DHA είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς συμβάλλει στην φυσιολογική ανάπτυξη του εγκεφάλου και των ματιών του εμβρύου **.

Μία κάψουλα Pregnacare Ωμέγα-3 ημερησίως παρέχει 300 mg DHA, το ακριβές επίπεδο που συνιστάται από διεθνείς εμπειρογνώμονες στη λιπιδική διατροφή*** για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, και 60 mg EPA.

Η κάψουλα Pregnacare Plus Ωμέγα-3 περιέχει το πιο αγνό φαρμακευτικής ποιότητας ιχθυέλαιο, πιστοποιημένο για τη διατηρησιμότητα του από το Friend of the Sea. Οι κάψουλες δεν περιέχουν ιχθυέλαιο που προέρχεται από τόνο, καρχαρία, ρέγγα ή ξιφία. Η FSA του Ηνωμένου Βασιλείου συμβουλεύει τις έγκυες γυναίκες και τις γυναίκες που σκοπεύουν να μείνουν έγκυες να αποφύγουν τις πηγές καρχαρία, ρέγγας και ξιφία και να μην τρώνε μεγάλες ποσότητες τόνου.

Η Βιταμίνη D στην εγκυμοσύνη

Το Υπουργείο Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου συμβουλεύει να λαμβάνεται ένα συμπλήρωμα 10 mg βιταμίνης D κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, το οποίο είναι η ακριβής ποσότητα που βρίσκεται στο Pregnacare.

Η Βιταμίνη Ε στην εγκυμοσύνη

Η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Το Pregnacare περιέχει τη χαμηλή συνιστώμενη διατροφική πρόσληψη των 4mg. Η βιταμίνη υπάρχει στη φυσική μορφή που απορροφάται καλύτερα από τη μητέρα, από τη συνθετική βιταμίνη Ε.

Η σημασία των Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων

Οι ενήλικες μπορούν να λάβουν DHA και EPA έμμεσα μέσω της μετατροπής του βασικού λιπαρού οξέος άλφα-λινελεϊκού οξέος (ALA), που υπάρχει στα φυτικά έλαια όπως του λιναρόσπορου, αλλά αυτή η διαδικασία δεν προτείνεται ως αποτελεσματική. Τα ιχθυέλαια παρέχουν μια πολύ πιο αξιόπιστη, άμεση πηγή DHA και EPA. Το έμβρυο και το βρέφος στην πρώιμη ζωή πρέπει να λαμβάνουν αυτά τα λιπαρά οξέα απευθείας καθώς έχουν περιορισμένη ικανότητα να μετατρέπουν τα βασικά λιπαρά οξέα σε περισσότερο ενεργά λιπαρά οξέα μακράς αλυσίδας όπως το DHA.

Ανάπτυξη του εγκεφάλου και των ματιών

Το DHA είναι το κυρίαρχο λιπαρό οξύ στο κεντρικό νευρικό σύστημα, που βρίσκεται στα δομικά τοιχώματα των εγκεφαλικών κυττάρων. Εκπληκτικά, ο εμβρυϊκός εγκέφαλος αποτελείται από 60% λίπη εκ των οποίων το 40% είναι DHA. Υπάρχει μεγάλη αύξηση της πρόσληψης DHA από το έμβρυο και αντίστοιχη αύξηση της εγκεφαλικής περιεκτικότητας σε DHA κατά το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και τους πρώτους μεταγεννητικούς μήνες. 1,2 Κατά τη γέννηση, το βάρος του εγκεφάλου του μωρού είναι περίπου το 70% του βάρους του εγκεφάλου ενός ενήλικα. Το 15% της ανάπτυξης του εγκεφάλου συμβαίνει κατά τη βρεφική ηλικία και τα προσχολικά έτη.

Το DHA είναι σημαντικό καθ ‘όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου ανάπτυξης.3 Το DHA βρίσκεται σε ακόμη μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στον αμφιβληστροειδή, όπου συμβάλλει έως και το 60% της περιεκτικότητας σε λιπαρά οξέα.

Barcode: 5021265221523, 5021265247844

Συστατικά

Πολύ-διατροφικό Δισκίων (Δισκίο πολλαπλών θρεπτικών συστατικών)

 

Διατροφικές Πληροφορίες Μέσος Όρος ανά δισκίο % EC ΣΗΔ*
Βιταμίνη D (as D3 400 IU) 10 µg 200
Βιταμίνη E 4 mg α-TE 33
Βιταμίνη K 70 µg 93
Βιταμίνη C 70 mg 88
Θειαμίνη (Βιταμίνη B1) 3 mg 273
Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη B2) 2 mg 143
Νιασίνη (Βιταμίνη B3) 20 mg NE 125
Βιταμίνη B6 10 mg 714
Φυλλικό Οξύ 400 µg 200
Βιταμίνη B12 6 µg 240
Βιοτίνη 150 µg 300
Παντοθενικό Οξύ 6 mg 100
Μαγνήσιο 150 mg 40
Σίδηρος 17 mg 121
Ψευδάργυρος 15 mg 150
Χαλκός 1000 µg 100
Σελήνιο 30 µg 55
Ιώδιο 150 µg 100
Β-καροτίνη (Φυσική πηγή) 2mg

Συστατικά δισκίου: Μαλτοδεξτρίνη, Οξείδιο μαγνησίου, Διογκωτικός παράγοντας: Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, Βιταμίνη C (Ασκορβικό οξύ [φορείς: υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη & τρυγικό οξύ]), Φουμαρικός σίδηρος, Επικάλυψη δισκίου (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, υδροξυπροπυλοκυτταρίνη, Καπρικό/Καπριλικό Τριγλυκερίδια, Χρωστικές [ Διοξείδιο του Τιτανίου, Οξείδια του σιδήρου] Γλυκερίνη, κεκαθαρμένος Τάλκης) Θειικός ψευδάργυρος, Αντισυσσωματικοί παράγοντες: Διοξείδιο του πυριτίου, Στεατικό οξύ & Στεατικό Μαγνήσιο, Νιασίνη (ως Νικοτιναμίδη), Βιταμίνη Β6 (Πυριδοξίνη HCl), Β-καροτίνη (Φορείς: Άμυλο, Νερό, Αντιοξειδωτικό: DL –Alpha Τοκοφερόλη), Παντοθενικό οξύ (ως άλας ασβεστίου), Βιταμίνη B12 (Κυανοκοβαλαμίνη [Φορείς: Μαλτοδεξτρίνη, Κιτρικό νάτριο, κιτρικό οξύ]), Βιταμίνη Ε (ηλεκτρική όξινη D-Αλφα Τοκοφερόλη) (από σόγια), Βιταμίνη D3 (Χοληκαλσιφερόλη [Φορείς: Ακακία, Σακχαρόζη, Άμυλο αραβοσίτου, Τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας, Αντιοξειδωτικά: DL-άλφα τοκοφερόλη]), Θειαμίνη (Βιταμίνη Β1 ως Μονονιτρική), Ριβοφλαβίνη, Θειικό χαλκό, Βιταμίνη Κ (Βιταμίνη Κ1 [Φορείς: Ακακία & Σουκρόζη]), Φυλλικό οξύ (ως πτεροϋλομονογλουταμικό οξύ), Ιώδιο, Κάλιο, Βιοτίνη, Σεληνικό νάτριο. Συμβουλή για αλλεργία: Για αλλεργιογόνα, δείτε τα συστατικά με έντονη γραφήΣυστατικά δισκίου: Μαλτοδεξτρίνη, Οξείδιο μαγνησίου, Διογκωτικός παράγοντας: Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, Βιταμίνη C (Ασκορβικό οξύ [φορείς: υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη & τρυγικό οξύ]), Φουμαρικός σίδηρος, Επικάλυψη δισκίου (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, υδροξυπροπυλοκυτταρίνη, Καπρικό/Καπριλικό Τριγλυκερίδια, Χρωστικές [ Διοξείδιο του Τιτανίου, Οξείδια του σιδήρου] Γλυκερίνη, κεκαθαρμένος Τάλκης) Θειικός ψευδάργυρος, Αντισυσσωματικοί παράγοντες: Διοξείδιο του πυριτίου, Στεατικό οξύ & Στεατικό Μαγνήσιο, Νιασίνη (ως Νικοτιναμίδη), Βιταμίνη Β6 (Πυριδοξίνη HCl), Β-καροτίνη (Φορείς: Άμυλο, Νερό, Αντιοξειδωτικό: DL –Alpha Τοκοφερόλη), Παντοθενικό οξύ (ως άλας ασβεστίου), Βιταμίνη B12 (Κυανοκοβαλαμίνη [Φορείς: Μαλτοδεξτρίνη, Κιτρικό νάτριο, κιτρικό οξύ]), Βιταμίνη Ε (ηλεκτρική όξινη D-Αλφα Τοκοφερόλη) (από σόγια), Βιταμίνη D3 (Χοληκαλσιφερόλη [Φορείς: Ακακία, Σακχαρόζη, Άμυλο αραβοσίτου, Τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας, Αντιοξειδωτικά: DL-άλφα τοκοφερόλη]), Θειαμίνη (Βιταμίνη Β1 ως Μονονιτρική), Ριβοφλαβίνη, Θειικό χαλκό, Βιταμίνη Κ (Βιταμίνη Κ1 [Φορείς: Ακακία & Σουκρόζη]), Φυλλικό οξύ (ως πτεροϋλομονογλουταμικό οξύ), Ιώδιο, Κάλιο, Βιοτίνη, Σεληνικό νάτριο. Συμβουλή για αλλεργία: Για αλλεργιογόνα, δείτε τα συστατικά με έντονη γραφή

Διατροφικές πληροφορίες Μέσος όρος ανα κάψουλα % EC ΣΗΔ*
Ωμέγα-3 ιχθυέλαιο 600 mg
Παροχή:
DHA (Δοκοσαεξανοϊκό Οξύ) 300 mg
EPA (Εικοσιπεντανοϊκό Οξύ) 60 mg

ΣυστατικάΣυστατικά κάψουλας: Ωμέγα-3 ιχθυέλαιο (συμπύκνωμα δοκοσαεξανοϊκό οξύ ) (από ψάρια), Κέλυφος καψακίου: ζελατίνη φαρμακευτικής ποιότητας (πηγή Halal Bovine), γλυκερίνη & έλαιο λεμονιού φυσικής γεύσης. Συμβουλή για αλλεργία: Για αλλεργιογόνα, δείτε τα συστατικά με έντονη γραφή

Χρήση

ΕΝΑ ΔΙΣΚΙΟ (ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΥΨΕΛΗ) ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΨΟΥΛΑ (ΡΟΖ ΚΥΨΕΛΗ) ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΕΥΜΑ ΣΑΣ.

Καταπιείτε με νερό ή κρύο ποτό. Δεν πρέπει να μασάτε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη πρόσληψη. Να λαμβάνεται μόνο με γεμάτο στομάχι.

• Χωρίς τεχνητά χρώματα, μαγιά, συντηρητικά & λακτόζη

• Χωρίς γλουτένη

• Το Pregnacare δεν δοκιμάζεται σε ζώα

Συμπλήρωμα διατροφής

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Όπως και με άλλα συμπληρώματα διατροφής, συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας πριν χρησιμοποιήσετε εάν είστε υπό ιατρική παρακολούθηση, έχετε επιληψία, πάθηση θυρεοειδούς, αιμοχρωμάτωση, πάσχετε από τροφικές αλλεργίες ή είστε αλλεργικοί σε οποιοδήποτε από τα συστατικά.

Συμβουλή για αλλεργία: Για αλλεργιογόνα, δείτε τα συστατικά με έντονη γραφή. Παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που μπορεί να χειρίζεται ξηρούς καρπούς.

Καθώς το Pregnacare περιέχει βιταμίνη Κ, εάν παίρνετε από του στόματος αντιπηκτικά (αραιωτικά αίματος), μην πάρετε το Pregnacare, μόνο υπό τη συμβουλή γιατρού. Αυτό το προϊόν περιέχει σίδηρο, ο οποίος εάν ληφθεί υπερβολικά, μπορεί να είναι επιβλαβής για τα πολύ μικρά παιδιά.

Φυλάσσετε σε θερμοκρασία κάτω των 25 ° C σε ξηρό μέρος, μακριά από παιδιά.

Πληροφορίες

Εταιρεία

Περιεχόμενο σε τεμάχια

Μορφή

,

Κατάλληλο για

, ,