Moller’s Forte Omega-3 Ιχθυελαιο & Μουρουνελαιο 60caps

Τιμή καταλόγου: 17.00
Original price was: 17.00€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 11.90€.

Το Möller’s Forte  είναι μια συμπυκνωμένη πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και της βιταμίνης D3

✕ Μη διαθέσιμο

Author : Όλγα Λυδάκη
 

Περιγραφή

Περιγραφή – Ιδιότητες

Το Möller’s Forte  είναι μια συμπυκνωμένη πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και της βιταμίνης D3.

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα EPA και DHA υποστηρίζουν τη σωστή λειτουργία της καρδιάς1 και το DHA συμβάλλει στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου και της όρασης2.

Η βιταμίνη D είναι σημαντική για το ανοσοποιητικό σύστημα και διεγείρει την απορρόφηση του ασβεστίου στο σώμα, προωθώντας τη δόμηση ισχυρών οστών και δοντιών.

1Με ημερήσια πρόσληψη 250 mg ΕΡΑ και DHA.
2Με ημερήσια πρόσληψη 250 mg DHA

Το προϊόν προορίζεται για μεγάλα παιδιά που είναι σε θέση να καταπιούν κάψουλες και  για ενήλικες που προτιμούν αυτόν τον εύχρηστο τρόπο λήψης των ωμέγα-3: μόλις 2 κάψουλες την ημέρα. Συνιστάται για τη συμπλήρωση της διατροφής με ωμέγα-3 (DHA και EPA) και βιταμίνη D.

Συστατικά

L422602087 PL-A for print

 

Δοσολογία

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών που είναι σε θέση να καταπιούν κάψουλες: 2 κάψουλες.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία χωρίς τη συμβουλή γιατρού. Τα συμπληρώματα διατροφής δε θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σαν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής.

Αποθήκευση: Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), μακριά από μικρά παιδιά.

Να μην εκτίθεται στο φως του ήλιου.

Πληροφορίες

Εταιρεία

Περιεχόμενο σε τεμάχια

Μορφή

Πιστοποίηση

Κατάλληλο για

,

Μυοσκελετικό Σύστημα

Μέλος Ομάδας Βιταμίνης

Πηγές Λιπαρών Οξέων

Νιώσε τη Φροντίδα

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

mollers forte μαλακές κάψουλες

Olga's Tips

Για την ιστορία…

Ο Νορβηγός φαρμακοποιός Peter Möller αποφάσισε να εφαρμόσει για πρώτη φορά την ιδέα της ευρείας χρήσης του μουρουνέλαιου για λόγους υγείας. Παρατήρησε ότι οι άνθρωποι που ζούσαν κατά μήκος των ακτών της Νορβηγίας και κατανάλωναν – λόγω πενίας – μουρουνέλαιο αρρώσταιναν σπανιότερα. Το πρόβλημα, όμως ήταν ότι λόγω της φοβερής του γεύσης η κατανάλωση μουρουνελαίου δεν μπορούσε παρά να είναι περιορισμένη. Έτσι μελέτησε την παλιά μέθοδο και διαπίστωσε ότι το πρόβλημα δεν βρισκόταν στο ίδιο το λάδι, αλλά στη διαδικασία εξαγωγής του.

Πράγματι, οι ναυτικοί, λόγω άγνοιας και έλλειψης μέσων, άφηναν το συκώτι της μουρούνας να ζυμώνεται επί μήνες – αναπόφευκτα όμως και να οξειδώνεται και να σαπίζει εν μέρει – οπότε το λάδι έρρεε σιγά σιγά και συλλεγόταν.

Το 1854, ο Peter Möller ίδρυσε στα νησιά Lofoten της Νορβηγίας το πρώτο εργοστάσιο με πατενταρισμένη διαδικασία παραγωγής του μουρουνέλαιου. Εισήγαγε, μεταξύ άλλων, τη μέθοδο χρήσης ατμού η οποία απέτρεπε την οξείδωση και τη σήψη και εξασφάλιζε τη διατήρηση των πολύτιμων θρεπτικών συστατικών του μουρουνέλαιου. Η μέθοδος που αναπτύχθηκε τότε παραμένει σχεδόν αμετάβλητη μέχρι σήμερα και είναι γνωστή σαν «μέθοδος Möller

 

olga's tips avatar δείτε εδώ τα tips μουpricelesspharmacy.gr

Μπορεί να σας αρέσουν: