Περιγραφή
Φυσικό Αρωματικό Κερί Πορτοκάλι
Αναζωογονεί και τονώνει τις αισθήσεις χάρη στις μοναδικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και της αρωματοθεραπείας
Τα αιθέρια έλαια πορτοκαλιού, ξύλο κέδρου και γαρύφαλλου κατακλύζουν την ατμόσφαιρα και δημιουργούν μια ζεστή και τονωτική ατμόσφαιρα
100% φυσικό κερί, από κερί μέλισσας, κερί σόγιας και κερί ελαιοκράμβης, χωρίς πετρελαιοπαράγωγα και παραφίνη
100% βαμβακερό φυτίλι (χωρίς μόλυβδο)
Χωρίς πρόσθετα
Εξασφάλιση καθαρής καύσης, χωρίς παραγωγή μαύρου καπνού
100% ανακυκλώσιμη συσκευασία (235g)
Χρόνος καύσης: περισσότερο από 50 ώρες
Τα αιθέρια έλαια πορτοκαλιού, ξύλο κέδρου και γαρύφαλλου κατακλύζουν την ατμόσφαιρα και δημιουργούν μια ζεστή και τονωτική ατμόσφαιρα
100% φυσικό κερί, από κερί μέλισσας, κερί σόγιας και κερί ελαιοκράμβης, χωρίς πετρελαιοπαράγωγα και παραφίνη
100% βαμβακερό φυτίλι (χωρίς μόλυβδο)
Χωρίς πρόσθετα
Εξασφάλιση καθαρής καύσης, χωρίς παραγωγή μαύρου καπνού
100% ανακυκλώσιμη συσκευασία (235g)
Χρόνος καύσης: περισσότερο από 50 ώρες
Mην αφήνετε αναμμένα κεριά όσο είστε απόντες.
Να τοποθετείτε πάντα το κερί σε επιφάνεια ανθεκτική σε επίπεδα θερμότητας.
Τοποθετήστε τα κεριά σε μία περιοχή χωρίς ρεύμα αέρα. Μια φλόγα ενός κεριού που είναι σε ένα σημείο με ρεύμα δεν θα κάψει σωστά.
Αποφύγετε την τοποθέτηση πολλών κεριών πολύ κοντά μεταξύ τους (όταν είναι πολύ κοντά, ανταγωνίζονται μεταξύ τους για τον αέρα και έχουν την τάση να καπνίζουν).
Nα γίνεται κατά προτίμηση καύση του κεριού για το λιγότερο 1 με 1½ ώρες έτσι ώστε το λιωμένο κερί να φτάνει σε όλες τις πλευρές του γυάλινου βάζου ώστε να εξασφαλιστεί μία ομοιόμορφη καύση.
Nα κόβετε το φυτίλι πριν το ξανανάψετε για να διασφαλιστεί ότι η φλόγα δεν θα είναι πολύ μεγάλη. Αυτό πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε φορά που ανάβετε το κερί.
Μετά το κάψιμο και το σβήσιμο της φλόγας, το φυτίλι θα πρέπει να τεθεί και πάλι στην αρχική του όρθια θέση, πριν από την επαναφορά του κεριού.
Καλύψτε το κερί με το καπάκι όταν δεν χρησιμοποιείται για να το προστατέψετε από τη σκόνη και να διατηρηθεί το κερί καθαρό.
Μην καίτε το κερί μέχρι το τέλος. Όταν φτάσει 5 mm το κερί, σβήστε το και μην το ξανανάψετε καθώς έχει εξαντληθεί η φυσική ζωή του κεριού.
Σβήστε το κερί με την κατάλληλη συσκευή που σβήνει κεριά και όχι φυσώντας το, για να αποφύγετε την παραγωγή καπνού.
Το φυτίλι μπορεί να μετακινηθεί ελαφρώς στο υγρό κερί.
Να τοποθετείτε πάντα το κερί σε επιφάνεια ανθεκτική σε επίπεδα θερμότητας.
Τοποθετήστε τα κεριά σε μία περιοχή χωρίς ρεύμα αέρα. Μια φλόγα ενός κεριού που είναι σε ένα σημείο με ρεύμα δεν θα κάψει σωστά.
Αποφύγετε την τοποθέτηση πολλών κεριών πολύ κοντά μεταξύ τους (όταν είναι πολύ κοντά, ανταγωνίζονται μεταξύ τους για τον αέρα και έχουν την τάση να καπνίζουν).
Nα γίνεται κατά προτίμηση καύση του κεριού για το λιγότερο 1 με 1½ ώρες έτσι ώστε το λιωμένο κερί να φτάνει σε όλες τις πλευρές του γυάλινου βάζου ώστε να εξασφαλιστεί μία ομοιόμορφη καύση.
Nα κόβετε το φυτίλι πριν το ξανανάψετε για να διασφαλιστεί ότι η φλόγα δεν θα είναι πολύ μεγάλη. Αυτό πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε φορά που ανάβετε το κερί.
Μετά το κάψιμο και το σβήσιμο της φλόγας, το φυτίλι θα πρέπει να τεθεί και πάλι στην αρχική του όρθια θέση, πριν από την επαναφορά του κεριού.
Καλύψτε το κερί με το καπάκι όταν δεν χρησιμοποιείται για να το προστατέψετε από τη σκόνη και να διατηρηθεί το κερί καθαρό.
Μην καίτε το κερί μέχρι το τέλος. Όταν φτάσει 5 mm το κερί, σβήστε το και μην το ξανανάψετε καθώς έχει εξαντληθεί η φυσική ζωή του κεριού.
Σβήστε το κερί με την κατάλληλη συσκευή που σβήνει κεριά και όχι φυσώντας το, για να αποφύγετε την παραγωγή καπνού.
Το φυτίλι μπορεί να μετακινηθεί ελαφρώς στο υγρό κερί.