Beauty of Joseon Light On Serum : Centella + Vita C 30ml

Τιμή καταλόγου: 24.20
Original price was: 24.20€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 20.00€.

Κορεάτικος όρος με λευκαντικές ιδιότητες που περιέχει εκχύλισμα Centella Asiatica και βιταμίνη C ως κύρια συστατικά.

Διαθέσιμο

Author : Όλγα Λυδάκη
 

Περιγραφή

Περιγραφή

Κορεάτικος όρος με λευκαντικές ιδιότητες που περιέχει εκχύλισμα Centella Asiatica και βιταμίνη C ως κύρια συστατικά. Τα μειονεκτήματα των υφιστάμενων προϊόντων καθαρής βιταμίνης C στην αγορά, όπως η κολλώδης, λιπαρή και ξηρή υφή, βελτιώνονται με τη χρήση τους σε αυτή τη μορφή. Επίσης, το επίπεδο ερεθισμού του προϊόντος μειώθηκε με τη χρήση εξαιρετικά σταθερών παραγώγων βιταμίνης C. Το βιολογικό εκχύλισμα Centella asiatica με υψηλή περιεκτικότητα σε δραστικά συστατικά χρησιμοποιείται και αναμειγνύεται μαζί για να ενισχύσει περαιτέρω την καταπράυνση και την ενυδάτωση του δέρματος.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Εκχύλισμα Centella Asiatica 68%

Η Centella asiatica, η οποία χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό για ιατρικούς σκοπούς στην Ασία, ονομάζεται επίσης χόρτο τίγρης επειδή οι τραυματισμένες τίγρεις συνήθιζαν πραγματικά να θεραπεύουν τα τραύματά τους κυλιόμενες μέσα στη centella asiatica.

Το Madecassoside, το Asiaticoside, το Madecassic acid και το Asiatic acid από την centella asiatica είναι αποτελεσματικά στην καταπράυνση και την αναγέννηση του δέρματος και βοηθούν επίσης στη διαχείριση της υγρασίας και στη βελτίωση του τόνου του δέρματος.

3-Ο-αιθυλοασκορβικό οξύ 10%

Είναι ένα παράγωγο της βιταμίνης C με βελτιωμένη σταθερότητα σε σχέση με την καθαρή βιταμίνη C που μπορεί να διατηρήσει σταθερή κατάσταση για 90 ημέρες ακόμη και στους 40°C. Σε σύγκριση με άλλα παράγωγα βιταμίνης C, έχει υψηλή συγγένεια με το δέρμα, έτσι ώστε να παρέχει εξαιρετική απορρόφηση και να είναι λιγότερο ερεθιστικό, λειτουργώντας άνετα στο δέρμα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Centella Asiatica Extract, 3-o-ethyl Ascorbic Acid, Glycerin, Propanediol, Betaine, Dicaprylyl Carbonate, Methyl Trimethicone, Cetyl Ethylhexanoate, Panthenol, Laminaria Japonica Extract, Eclipta Prostrata Leaf Extract, Phellodendron Amurense Bark Extract, Citrus Unshiu Peel Extract, Brassica Oleracea Acephala Leaf Extract, Hydrolyzed Gardenia Florida Extract, Hydrogenated Lecithin, Cetearyl Alcohol, Water, Dimethicone/vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica, Bisabolol, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrolyzed Jojoba Esters, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Hydroxyethyl Acrylate/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Polyglyceryl-10 Myristate, Adenosine, Fructooligosaccharides, Beta-glucan, Butylene Glycol, Sorbitan Isostearate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Maltodextrin, Arginine, Carbomer, Ascorbic Acid Polypeptide, 1,2-hexanediol, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin

Πληροφορίες

Εταιρεία

Μιλιλίτρα

Μορφή

,

Πιστοποίηση

Χαρακτηριστικά

, , , , ,

Περιοχή Χρήσης

Κατάλληλο για

, , , ,

Τύπος Επιδερμίδας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Πλούσιο σε Βιταμίνη Β2, Β6, Βιταμίνη Ε, Minerals, Λινελαϊκό οξύ

Κύρια Συστατικά : Εκχύλισμα Ρυζιού Gyodong 100.000ppm, Εκχύλισμα από λουλούδι ινδικού λωτού, Εκχύλισμα ασιατικής σεντέλας, Νιασιναμίδιο, Νερό από λουλούδι Centaurea Cyanus