Beauty of Joseon Green Plum Refreshing Toner AHA + BHA 150ml

Τιμή καταλόγου: 23.90
Original price was: 23.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 22.50€.

Το Τονωτικό με πράσινο δαμάσκηνο είναι ιδανικό για χρήση το πρωί και το βράδυ κατά το πρώτο βήμα της φροντίδας του δέρματος για να απομακρύνει τα υπολείμματα και να εξομαλύνει την υφή του δέρματος.

Διαθέσιμο

Author : Όλγα Λυδάκη
 

Περιγραφή

Περιγραφή

Ο φυσικός ρυθμός της επιδερμίδας μας περιλαμβάνει έναν κύκλο 28 ημερών κυτταρικής αναγέννησης και απολέπισης. Εάν αυτή η διαδικασία παρεμποδίζεται από νεκρά κύτταρα του δέρματος που φράζουν τους πόρους μας, μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή και θαμπό τόνο του δέρματος.

Έχοντας αυτό κατά νου, έχουμε συνθέσει ένα απαλό, ελαφρύ τονωτικό για να σας βοηθήσουμε να απομακρύνετε τα υπόλοιπα νεκρά κύτταρα του δέρματος και το σμήγμα που μπορεί να παραμένουν μετά τον καθαρισμό.

Στο επίκεντρο του τονωτικού μας βρίσκεται η δύναμη του δαμάσκηνου, ενός μακροχρόνιου φυτικού φαρμάκου, που τώρα αξιοποιείται για τα καλλυντικά του οφέλη στη φροντίδα της υφής του δέρματος και την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Λειτουργώντας σε αρμονία με το εκχύλισμα φασολιών mung -μια δύναμη που καταπραΰνει την επιδερμίδα- και τα χημικά απολεπιστικά AHA και BHA, αυτό το τονωτικό είναι πανέτοιμο να αναζωογονήσει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σας.

Το Τονωτικό με πράσινο δαμάσκηνο είναι ιδανικό για χρήση το πρωί και το βράδυ κατά το πρώτο βήμα της φροντίδας του δέρματος για να απομακρύνει τα υπολείμματα και να εξομαλύνει την υφή του δέρματος. Αφού υγρανθεί επαρκώς ένα βαμβάκι με τονωτικό, σκουπίστε απαλά το δέρμα από μέσα προς τα έξω. Όχι μόνο καθαρίζει τα απόβλητα αλλά και βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος για να διευκολύνει την καλύτερη απορρόφηση των επόμενων προϊόντων φροντίδας του δέρματος.

Βασικά συστατικά

Νερό πράσινου δαμάσκηνου 25% + εκχύλισμα φασολιών mung 2%.

Το Donguibogam, ένα βιβλίο βοτανικής ιατρικής από τη δυναστεία Joseon, αναφέρει ότι τα δαμάσκηνα μειώνουν τη θερμοκρασία, διευκολύνουν το μυαλό και βοηθούν στη διακοπή της δίψας και της διάρροιας. Στην ιστορία της Κορέας, τα δαμάσκηνα και τα φασόλια mung χρησιμοποιούνταν ως φάρμακα για την αντιμετώπιση των στομαχόπονων ή την απαλλαγή του οργανισμού από τις τοξίνες. Το νερό δαμάσκηνου και το εκχύλισμα φασολιών mung ως συστατικά περιποίησης του δέρματος βοηθούν στην εξομάλυνση της υφής του δέρματος και στην παροχή υγρασίας.

AHA + BHA

Με ένα μείγμα από 2% γλυκολικό οξύ και 0,5% σαλικυλικό οξύ, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε κάθε πρωί και βράδυ για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος χωρίς να ερεθίζετε το δέρμα σας. Είναι φτιαγμένο με ήπια φόρμουλα που συνδυάζει χαμηλή συγκέντρωση χημικών απολεπιστικών και φυτικών εκχυλισμάτων αντί να προσπαθεί να δημιουργήσει ισχυρά αποτελέσματα μέσω υπερβολικά υψηλών συγκεντρώσεων AHA και BHA, καθώς τα καλλυντικά δεν κατηγοριοποιούνται ως φάρμακα. Αυτό συμβαίνει επειδή πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να παρακολουθούμε και να φροντίζουμε συνεχώς την κατάσταση του δέρματος χωρίς να προκαλούμε ερεθισμούς.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Water, Prunus Mume Fruit Water, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Tromethamine, Glycolic Acid, Phaseolus Radiatus Seed Extract, Panax Ginseng Root Extract, Oryza Sativa (Rice) Bran Water, Portulaca Oleracea Extract, Butylene Glycol, Glycerin, Salicylic Acid, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Fructose, Tocopherol, Glucose, Sodium PCA, Triethylhexanoin, Diphenyl Dimethicone, C12-14, Pareth-12, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Lecithin, Polyglyceryl-10 Oleate, Tetrasodium EDTA

Πληροφορίες

Εταιρεία

Μιλιλίτρα

Μορφή

, ,

Πιστοποίηση

Χαρακτηριστικά

, , , , ,

Περιοχή Χρήσης

Κατάλληλο για

, , , ,

Τύπος Επιδερμίδας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Πλούσιο σε Βιταμίνη Β2, Β6, Βιταμίνη Ε, Minerals, Λινελαϊκό οξύ

Κύρια Συστατικά : Εκχύλισμα Ρυζιού Gyodong 100.000ppm, Εκχύλισμα από λουλούδι ινδικού λωτού, Εκχύλισμα ασιατικής σεντέλας, Νιασιναμίδιο, Νερό από λουλούδι Centaurea Cyanus