Product badge
 

Thank You Farmer Phyto Relieful Cica Κρεμα 80ml

Τιμή καταλόγου: 24.00
Original price was: 24.00€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 21.60€.

Θρεπτική κρέμα μέσα σε ενυδατικό gel που καταπραΰνει την επιδερμίδα και δυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό προσφέροντας θρέψη

Διαθέσιμο

Author : Όλγα Λυδάκη
 

Περιγραφή

Καταπραϋντική κρέμα που ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα , αναπληρώνει τα επίπεδα υγρασίας ενώ ηρεμεί και διατηρεί σε υγείες επίπεδα το pH, καθώς περιέχει Centella Asiatica και τη μοναδική σύνθεση των THANK YOU FARMER, το 8-Relieful ComplexΤΜ με συστατικά από την κορεάτικη ιατρική. Iδανική επιλογή για τη προβληματική επιδερμίδα με φλεγμονή, ξηρότητα ή ακμή που έχει προκληθεί από τις απότομες αλλαγές του καιρού, το stress ή την έλλειψη ύπνου αλλά και τη περιβαλλοντική μόλυνση. Κλινικά αποδεδειγμένο αποτέλεσμα μέσα σε 24 ώρες!

  • Κρέμα για καθημερινή χρήση που προσφέρει ενυδάτωση ενώ καταπραΰνει τη στρεσαρισμένη επιδερμίδα.
  • Άμεση απορρόφηση με ανάλαφρη υφή.
  • Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
  • Δερματολογική ελεγμένο.
  • Υποαλλεργική σύνθεση.
  • Με αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση καθώς περιέχει σαν κύριο συστατικό το 8-Relieful ComplexTM μία μοναδική σύνθεση από φυτικά εκχυλίσματα με αποδεδειγμένη δράση.

Κύρια Συστατικά : 100.000ppm από εκχύλισμα Centella Asiatica που καταπραΰνει την επιδερμίδα, βελτιώνει την υφή της και ισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας
Πανθενόλη και Ceramide για ενυδάτωση και ενδυνάμωση του επιδερμικού φραγμού
8-Relieful ComplexΤΜ που καταπραΰνει, ηρεμεί το στρεσαρισμένο δέρμα

Στο τελευταίο βήμα της ρουτίνας της επιδερμίδας, πάρτε με τη σπάτουλα κατάλληλη ποσότητα προϊόντος και απλά απλώστε σε όλο το πρόσωπο.

Πληροφορίες

Εταιρεία

Μιλιλίτρα

Μορφή

Χαρακτηριστικά

, , , ,

Περιοχή Χρήσης

Κατάλληλο για

Νιώσε τη Φροντίδα

Μπορεί να σας αρέσουν: